Yarının Beslenme ve Gıda Sistemleri için Araştırma ve İnovasyon başlığını taşıyan Food 2030 konferansının raporu FDE üyeleri ile paylaşıldı. Ayrıca konferans öncesinde dağıtılan ve Food 2030'un dört önceliğini sıralayan ...
Daily Archives: 18 Ekim 2016
Avrupa Komisyonu İtalya ve Litvanya’ya da Yeşil Işık Yaktı
Avrupa Komisyonu İtalya ve Litvanya'nın da süt ve süt ürünlerinde menşe etiketleme girişimlerine itiraz etmeyerek uygulamanın önünü açmış oldu. Komisyon daha önce Fransa'ya da itiraz etmemişti. Fransa kısa süre önce süt ...
FDE İyi Ye, İyi Yaşa Sitesini Açtı
FDE, Avrupa gıda sektörünün obezite ve ilgili bulaşıcı olmayan hastalıkların üstesinden gelmek için yaptığı çalışmalar hakkındaki bilgileri derlediği Eat & Live Well - İyi ve, İyi Yaşa adlı siteyi yayınladı. FDE'nin ...
Hacettepe Üniversitesi – Gıda Araştırma Sonuçları Hakkında Cevap
Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab ...
Setbir – Gıda Güvenliği, Gıda Katkı Maddeleri ve Etiket Okuma” konulu Tüketici Eğitim Semineri davetiyesi
Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab ...
Türkiye, Sürdürülebilir Gıda için yol haritasını acilen belirlemeli!
Dünya Gıda Günü dolayısıyla düzenlenen Sürdürülebilir Gıda Konferansı’nda, Türkiye’nin Sürdürülebilir Gıda için yol haritasını acilen belirlemesi gerektiği bildirildi. Sürdürülebilir Gıda Konferansı; TGDF, Bakanlıklar il ...