AB Diyet, Fiziksel Aktivite ve Sağlık Hareketi Platformu, ürün formülasyonları ve inovasyon, trans yağların etki değerlendirmesi gibi konuların ele alındığı toplantının notları üyelerle paylaşıldı.[gview file="https://ww ...
Daily Archives: 8 Aralık 2016
Avrupa’nın Sürdürülebilirlik Sorunlarına Tepkisi Konferansı
Avrupa Komisyonu 20 Aralık'ta Brüksel'de Avrupa'nın Sürdürülebilirlik Sorunlarına Tepkisi başlıklı bir konferas düzenliyor. Sürdürülebilir kalkınma için eğitimden ekonomiye, Avrupa'dan dünyaya konunun detaylı şekilde inc ...
Gıda Güvenliği Yönetimi İhtisas Grubu Toplantısı
10 Kasım 2016'da toplanan Gıda Güvenliği Yönetimi İhtisas Grubu toplantı notları üyelerle paylaşıldı. Titanyum dioksit, kloratlar, antrasinon, trisiklazol, madeni yağlar, akrilamid gibi konularda gelişmelerin ele alındığ ...
JECFA Gıda Katkı Spesifikasyonları
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü FAO ve Dünya Sağlık Örgütü WHO'nun Gıda Katkıları Ortak Uzman Komitesi JECFA, 7-16 Haziran tarihleri arasında Roma'da yaptığı oturumda ortaya koyduğu gıda katkılarının tanımlama v ...
TGDF Başkanı Şemsi Kopuz Gıda ve İçecek Sanayinin Üst Düzey Yöneticileri ile biraraya geldi
TGDF Başkanı Şemsi Kopuz, 2016 yılını değerlendirme ve 2017 yılı sektör çalışmalarının yol haritası hakkında görüş alış verişinde bulunmak amacıyla "Gıda ve İçecek Sanayi" üst düzey yöneticileri" ile biraraya g ...