Food 2030 Konferansı Raporu

Food 2030 Konferansı Raporu

Yarının Beslenme ve Gıda Sistemleri için Araştırma ve İnovasyon başlığını taşıyan Food 2030 konferansının raporu FDE üyeleri ile paylaşıldı. Ayrıca konferans öncesinde dağıtılan ve Food 2030'un dört önceliğini sıralayan bilgi notu da paylaşıldı. Bu dört öncelik; sürdürülebilir ve sağlıklı beslenme, çevreye ve iklime duyarlı sürdürülebilir gıda sistemleri, gıda sistemlerinin dönüşümselliği ve kaynak verimliliği, toplumların söz sahibi yapılması şeklinde sıralandı.[gview file="https://www.tgdf.org.tr/wp-content/uploads/2016/10/FCPRD04016E_Annex1.docx"][gview file="https://www.tgdf.org.tr/wp-content/uploads/2016/10/food2030_conference_background.pdf"]

Close