Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası (TÜGİS) ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle düzenlenen 10. Sürdürülebilir Gıda Zirvesi, 21-22 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirildi.
TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı Kaan SİDAR, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Pladis ve Godiva Yönetim Kurulu Başkanı Murat ÜLKER, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR’ın açılış konuşmaları ile başlayan, TGDF Genel Sekreterimiz Nihal Ayşe Mortepe’nin de katıldığı, TGDF Yönetim Kurulu Üyemiz Ebru AKDAĞ’ın “Gıda Sektöründe Riskleri Yöneterek İyi Büyümeyi Sağlamak” ve “İklim Krizine Sürdürülebilir Çözüm: Döngüsel Biyoekonomi Kapsamında Alternatif Proteinler” panellerini yönettiği zirvede, gıda ve içecek sanayi temsilcileri, kamu ve STK yetkilileri bir araya geldiler.