Uzmanların İletişim Bilgileri

UnvanAdı SoyadıUzmanlık AlanıÜniversite /Fakülte/ Bölümİletişim BilgileriElektronik Posta
Prof.Dr.A. Canan SağlamYemeklik YağlarNamık Kemal Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla Bitkileri0 282 250 2141canansaglam@nku.edu.tr
Bitkisel Çaylar
Prof.Dr.A. Kadir HalkmanPatojen BakterilerAnkara Üniversitesi /Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 312 203 3300/36halkman@gmail.com
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Güvenliği
Gıda Enfeksiyonları ve İntoksikasyonları
Prof.Dr.A. Nurşen BaşaranVeteriner İlaçları ve KalıntılarıHacettepe Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık
Meslek Bilimle
0 312 305 2178nbasaran@hacettepe.edu.tr
Küfler ve Mikrotoksinler
Gıda Kontaminasyonları
Gıda Katkıları
Prof.Dr.Ahmet AyarSüt ve Türevi GıdalarSakarya Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 544 916 7554aayar@sakarya.edu.tr
Prof.Dr.Alev BayındırlıMeyve-Sebze ve Türevi GıdalarODTÜ / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 312 210 2766alba@metu.edu.tr
Gıda Prosesleri
Gıda Ambalajlama Materyalleri
Yrd.Doç.Dr.Ali GücükoğluPatojen Bakteriler19 Mayıs Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Besin Hijyeni ve
Teknoloj
0 506 533 3687aligucuk77@hotmail.com
Yrd.Doç.Dr.Ali GüncanPestisitler ve KalıntılarıOrdu Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 535 587 9030guncan.ali@gmail.com
Yrd.Doç.Dr.Ali YıldırımTahıl ve Un Türevi GıdalarHarran Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 506 843 0765ayildirim@harran.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Asya ÇetinkayaSüt ve Türevi GıdalarKafkas Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 505 617 8861a_cetinkaya36@hotmail.com
Prof.Dr.Asuman GürselSüt ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi /Süt Teknolojisi0 312 596 1357gursel@agri.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Aydın VuralZoonotik HastalıklarDicle Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Besin-Gıda Hijyeni ve
Teknolojisi
0 412 248 8410/86avural@dicle.edu.tr
Prof.Dr.Ayhan FilaziVeteriner İlaçları ve KalıntılarıAnkara Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Klinik Öncesi
Bilimleri
0 312 317 0315/44filazi@veterinary.ankara.edu.tr
Pestisitler ve Kalıntıları
Hormonlar ve Kalıntıları
Prof.Dr.Ayla SoyerGıda ProsesleriAnkara Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0533 730 0694soyer@ankara.edu.tr
Fonksiyonel Gıdalar ve Bileşenler
Et ve Türevi Gıdalar
Prof.Dr.Ayşegül KöroğluTıbbi ve Aromatik BitkilerAnkara Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık Meslek
Bilimleri
0 312 203 3109aguvenc@ankara.edu.tr
Prof.Dr.Aziz EkşiMeyve-Sebze ve Türevi GıdalarLefke Avrupa Üniversitesi / Gastronomi Bölümü Lefke - KKTC0532 4832210aeeksi@ankara. edu.tr
Gıda Hileleri ve Kanıtlanması
Prof.Dr.Aziz TekinYemeklik YağlarAnkara Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi/ Gıda Mühendisliği0 312 203 3315tekin@ankara.edu.tr
Doç.Dr.A. Demet KaramanSüt ve Türevi GıdalarAdnan Menderes Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt
Teknolojisi
0 256 772 7022/13demet.karaman@adu.edu.tr
Doç.Dr.Abdulhabip ÖzelTıbbi ve Aromatik BitkilerHarran Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla Bitkileri0 506 316 2859hozel@harran.edu.tr
Doç.Dr.Ahmet ŞekeroğluYumurta KalitesiNiğde Üniversitesi / Hayvansal Üretim ve Teknolojileri0 535 876 4343ahmet.sekeroglu@nigde.edu.tr
Doç.Dr.Arzu Çağrı MehmetoğluPatojen BakterilerSakarya Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 264 295 5920acagri@sakarya.edu.tr
Doç.Dr.Ayşe GürsoySüt ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt Teknolojisi0 312 596 1353gursoy@agri.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Banu ÖzenYemeklik Yağlarİzmir İleri Teknoloji Enstitüsü / Mühendislik Fakültesi0 232 750 6319banuozen@iyte.edu.tr
Prof.Dr.Barbaros ÖzerSüt ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt Teknolojisi0 536 830 0038adabarbaros@gmail.com
Yrd.Doç.Dr.Barçın KarakaşYemeklik YağlarAkdeniz Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 242 310 6516barcink@akdeniz.edu.tr
Metabolizma Hastalıkları ve Beslenme
Prof.Dr.Bekir BükünPestisitler ve KalıntılarıDicle Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 412 248 8509bbukun@yahoo.com
GDO(GMO)
Prof.Dr.Bensu KarahalilPestisitler ve KalıntılarıGazi Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi/ Toksikoloji0 312 202 3085bensu@gazi.edu.tr
Nanoteknoloji
Kanser ve Beslenme
Alerji ve Beslenme
Doç.Dr.Bilal BilginSüt ve Türevi GıdalarNamık Kemal Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 535 897 7179bbilgin@nku.edu.tr
Doç.Dr.Birce TabanPatojen BakterilerAnkara Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt Teknolojisi0 312 596 1737btaban@ankara.edu.tr
Prof.Dr.Canan KaraalpGıda GüvenliğiEge Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Farmasötik Botanik0 232 311 4084canan.karaalp@ege.edu.tr
Prof.Dr.Celallettin KoçakSüt ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt Teknolojisi0 312 596 1351kocak@agri.ankara.edu.tr
Doç.Dr.Cem KaragözlüSüt ve Türevi GıdalarEge Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt Teknolojisi0 232 311 2902cem.karagozlu@ege.edu.tr
Doç.Dr.Ceyda Sibel KılıçBitkisel ÇaylarAnkara Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık Meslek
Bilimleri
0 312 203 3107edurak@pharmacy.ankara.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Çiğdem SezerSüt ve Türevi GıdalarKafkas Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Gıda Güvenliği ve
Halk Sağ
0 536 955 9583cigdemsezer@hotmail.com
Prof.Dr.Dilek Sivri ÖzayYemeklik YağlarHacettepe Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 312 297 6211sivri@hacettepe.edu.tr
Tahıl ve Un Türevi Gıdalar
Prof.Dr.Emin YılmazYemeklik Yağlar18 Mart Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 286 218 0018eyilmaz@comu.edu.tr
Prof.Dr.Emine BaydanVeteriner İlaçları ve KalıntılarıAnkara Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Klinik Öncesi
Bilimleri
0 312 317 0315/44baydan@veterinary.ankara.edu.tr
Patojen Bakteriler
Organik Tarım ve Gıdalar
Prof.Dr.Enver DurmuşoğluPestisitler ve KalıntılarıEge Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 232 311 2663enver.durmusoglu@ege.edu.tr
Prof.Dr.Ergin ÖztürkGDO(GMO)19 Mayıs Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Zootekni0 505 505 9635eozturk@omu.edu.tr
Prof.Dr.Feramuz ÖzdemirMeyve-Sebze ve Türevi GıdalarAkdeniz Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 242 310 6300feramuz@akdeniz.edu.tr
Prof.Dr.Ferdi TanırZoonotik HastalıklarÇukurova Üniversitesi / Tıp Fakültesi / Dahili Bilimler0 322 338 6824ftanir@cu.edu.tr
Obezite ve Beslenme
Prof.Dr.Ferruh ErdoğduGıda ProsesleriAnkara Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 312 203 3300/36ferrruherdogdu@ankara.edu.tr
Prof.Dr.Ferzan Lermioğlu ErciySüt ve Türevi GıdalarEge Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Meslek Bilimleri0 232 373 9173ferzan.lermioglu.erciyas@ege.edu.tr
Prof.Dr.Figen ErtekinGıda ProsesleriEge Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 232 311 3306figen.ertekin@ege.edu.tr
Fonksiyonel Gıdalar ve Bileşenleri
Prof.Dr.Filiz ÖzçelikGıda ProsesleriAnkara Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 312 203 3300/36fozcelik@ankara.edu.tr
Fermente Ürünler Teknolojisi
Prof.Dr.Gülden Z. OmurtagKüfler ve MikrotoksinlerMarmara Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık Meslek
Bilimleri
0 216 345 1590gomurtag@marmara.edu.tr
Prof.Dr.Gürbüz GüneşZoonotik Hastalıklarİstanbul Teknik Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisli
0 212 285 6040gunesg@itu.edu.tr
Meyve-Sebze ve Türevi Gıdalar
Prof.Dr.Hami AlpasPatojen BakterilerODTÜ / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 312 210 2102imah@metu.edu.tr
Prof.Dr.Hilmi OrhanPestisitler ve KalıntılarıEge Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık Meslek
Bilimleri
0 232 373 9173horhan@gmail.com
Prof.Dr.İrem Tatlı ÇankayaGıda TakviyeleriHacettepe Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık
Meslek Bilimle
0 312 305 1089itatli@hacettepe.edu.tr
Prof.Dr.İbrahim DumanPestisitler ve KalıntılarıEge Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bahçe Bitkileri0 232 311 1402ibrahim.duman@ege.edu.tr
Beslenme ve Diyetetik
Prof.Dr.İhsan KarabulutYemeklik Yağlarİnönü Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 535 277 1049ihsan.karabulut@inonu.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.İbrahim YıldırımZoonotik HastalıklarAkdeniz Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 535 445 5954iyildirim@akdeniz.edu.tr
Patojen Bakteriler
Gıda Kontaminasyon
Yrd.Doç.Dr.İsmail Hakkı KalyoGıda Ambalajlama MateryalleriSelçuk Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bahçe Bitkileri0 532 337 1846kalyon@selcuk.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.İsmail SezerTahıl ve Un Türevi Gıdalar19 Mayıs Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla Bitkileri0 362 312 1919/11isezer@omu.edu.tr
Prof.Dr.Kamile Nazan TurhanGıda Prosesleriİzmir Ekonomi Üniversitesi / Mühendislik ve Bilgisayar
Bilimleri Fakült
0 232 488 8456nazan.turhan@ieu.edu.tr
Prof.Dr.Kayıhan Z. KorkutGDO(GMO)Namık Kemal Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla Bitkileri0 532 553 3188kayihankorkut@nku.edu.tr
Prof.Dr.Köksal DemirMeyve-Sebze ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bahçe Bitkileri0 312 596 1313koksaldem@ankara.edu.tr
Prof.Dr.M. Nedim DoğanPestisitler ve KalıntılarıAdnan Menderes Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 256 772 7023/12mndogan@adu.edu.tr
Prof.Dr.Mehmet AlpaslanYemeklik Yağlarİnönü Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 533 233 8488mehmet.alpaslan@inonu.edu.tr
Gıda Takviyeleri
Prof.Dr.Meral Kılıç AkyılmazSüt ve Türevi Gıdalarİstanbul Teknik Üniversitesi / Kimya-Metalürji Fakültesi /
Gıda Mühen
0 212 285 6016meral.kilic@itu.edu.tr
Prof.Dr.Metin YıldırımSüt ve Türevi GıdalarNiğde Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 388 225 4306myildir@hotmail.com
Prof.Dr.Muharrem ÖzcanMeyve-Sebze ve Türevi Gıdalar19 Mayıs Üniversitesi / Ziraat Fakültesi0 532 745 0230muozcan@omu.edu.tr
Prof.Dr.Muhittin TayfurBeslenme ve DiyetetikBaşkent Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve
Diyeteti
(312) 246 66 71mtayfur@baskent.edu.tr
Gıda Enfeksiyonlarıve İntoksikasyonları
Küfler ve Mikotoksinler
Prof.Dr.Mustafa KarakayaGıda KontaminasyonlarıSelçuk Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 322 223 2919karakayam@selcuk.edu.tr
Prof.Dr.Necmi İşlerYemeklik YağlarMustafa Kemal Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla
Bitkileri
0 542 496 7689nisler@mku.edu.tr
Prof.Dr.Neşet ArslanTıbbi ve Aromatik BitkilerAnkara Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla Bitkileri0 535 949 8316narslan@agri.ankara.edu.tr
Prof.Dr.Nevzat ArtıkSüt ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 532 363 7115artik@ankara.edu.tr
Prof.Dr.Nuri YılmazTahıl ve Un Türevi GıdalarOrdu Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla Bitkileri0 532 513 2538y_nuri@hotmail.com
Yrd.Doç.Dr.Oğuz AydemirSüt ve Türevi GıdalarÇankırı Karatekin Üniversitesi / Gıda Mühendisliği0 376 218 9532/83oaydemir@karatekin.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Oktay ErdoğanPestisitler ve KalıntılarıNevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi / Biyosistem
Mühendisliği
0 384 228 1000/15oktaye@gmail.com
Prof.Dr.Ömür DündarPestisitler ve KalıntılarıÇukurova Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bahçe Bitkileri0 535 344 6628odundar@cu.edu.tr
Prof.Dr.Özge Özgen ArunPatojen Bakterilerİstanbul Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Gıda Hijyeni ve
Teknolojisi
0 212 473 7070oarun@istanbul.edu.tr
Prof.Dr.Pervin Kınay TeksürPestisitler ve KalıntılarıEge Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 232 311 2427pervin.kinay@ege.edu.tr
Prof.Dr.R. Şeminur TopalGDO(GMO)Bezmialem Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi / Beslenme
ve Diye
0 212 5232288-126seminur@gmail.com - stopal@bezmialem.edu.tr
Prof.Dr.Sabahat Ozman-SullivPestisitler ve Kalıntıları19 Mayıs Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 362 312 1919/13sozman@omu.edu.tr
Doç.Dr.Sancar BulutTahıl ve Un Türevi GıdalarErciyes Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarla Bitkileri0 352 207 6666/38sancarbulut@erciyas.edu.tr
Doç.Dr.Serap Çoşansu AkdemiPatojen BakterilerSakarya Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 264 295 5924scosansu@sakarya.edu.tr
Doç.Dr.Sevil SağlamGDO(GMO)Ahi Evren Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarımsal
Biyoteknoloji
0 386 280 4818ssaglam@ahievran.edu.tr
Doç.Dr.Sevim AlanGıda MikrobiyolojisiAnadolu Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Temel Eczacılık
Bilimleri
Prof.Dr.Semra KayaardıGıda ProsesleriCelal Bayar Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 236 201 2250semra.kayaardi@cbu.edu.tr
Prof.Dr.Semra ŞardaşMetabolizma Hastalıkları ve BeslenMarmara Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık Meslek
Bilimleri
0 532 245 8975semrasardas@gmail.com
Prof.Dr.Sevinç YücecanYemeklik YağlarHacettepe Üniversitesi / Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi /
Beslenme v
0 532 252 3746seviyu@gmail.com
Kalp Hastalıkları ve Beslenme
Prof.Dr.Suat UnganYemeklik YağlarAlanya HEP Üniversitesi / Turizm Fakültesi / Gastronomi ve
Mutfak S
0 242 513 6969suatungan@gmail.com
Süt ve Türevi Gıdalar
Prof.Dr.Terken BaydarKüfler ve MikrotoksinlerHacettepe Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Eczacılık
Meslek Bilimle
0 312 305 2178tbaydar@hacettepe.edu.tr
Prof.Dr.Türkan YurdunPestisitler ve KalıntılarıMarmara Üniversitesi / Eczacılık Fakültesi / Farmasötik
Toksikoloji
0 538 255 7973tyurdun@marmara.edu.tr
Prof.Dr.Uygun AksoyOrganik Tarım ve GıdalarEge Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bahçe Bitkileri0 232 311 2742uygun.aksoy@ege.edu.tr
Prof.Dr.Vural GökmenTahıl ve Un Türevi GıdalarHacettepe Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 312 297 7108vgokmen@hacettepe.edu.tr
Prof.Dr.Yaşar Kemal ErdemSüt ve Türevi GıdalarHacettepe Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 312 297 7114erdem@hacettepe.edu.tr
Prof.Dr.Yekta GöksungurGDO(GMO)Ege Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 232 311 30 27Yekta.goksungur@ege.edu.tr
Prof.Dr.Yeşim ElmacıGıda KontaminasyonlarıEge Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 232 311 1316yesim.elmaci@ege.edu.tr
Prof.Dr.Yusuf DoğruerPatojen BakterilerSelçuk Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Besin Hijyeni ve
Teknolojisi
0 332 223 3559ydogruer@selcuk.edu.tr
Prof.Dr.Z. Dilek HeparkanKüfler ve Mikrotoksinlerİstanbul Teknik Üniversitesi / Kimya-Metalürji Fakültesi /
Gıda Mühen
0 212 285 6041heperkan@itu.edu.tr
Prof.Dr.Zehra AyhanGıda Ambalajlama MateryalleriSakarya Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 264 295 3858zehraayhan@sakarya.edu.tr
Prof.Dr.Zehra GülerSüt ve Türevi GıdalarMustafa Kemal Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 506 653 2916zguler@mku.edu.tr
Prof.Dr.Zeliha YıldırımPatojen BakterilerNiğde Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 388 225 2354Zeliha.yildirim@nigde.edu.tr
Prof.Dr.Zeynep YoldaşMeyve-Sebze ve Türevi GıdalarEge Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 322 311 2907zeynep.yoldas@ege.edu.tr
Doç.Dr.Çetin KadakalMeyve-Sebze ve Türevi GıdalarPamukkale Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 258 296 3116ckadakal@pau.edu.tr
Doç.Dr.Ebru ŞenelSüt ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt Teknolojisi0 312 596 1300senel@agri.ankara.edu.tr
Doç.Dr.Engin ErtanHormonlar ve KalıntılarıAdnan Menderes Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bahçe
Bitkileri
0 256 772 7023eertan@adu.edu.tr
Doç.Dr.Ertan KaraZoonotik HastalıklarÇukurova Üniversitesi / Tıp Fakültesi / Halk Sağlığı0 532 414 4124ekara@cu.edu.tr
Doç.Dr.Esra Çapanoğlu GüvenMeyve-Sebze ve Türevi Gıdalarİstanbul Teknik Üniversitesi / Kimya-Metalürji Fakültesi /
Gıda Mühen
0 533 339 7938capanoglu@itu.edu.tr
Doç.Dr.Harun KesenkaşSüt ve Türevi GıdalarEge Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Süt Teknolojisi0 232 311 1639harun.kesenkaş@ege.edu.tr
Doç.Dr.Hasan VardinMeyve-Sebze ve Türevi GıdalarHarran Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 414 318 3726hvardin@harran.edu.tr
Doç.Dr.İsmail YılmazGıda MikrobiyolojisiNamık Kemal Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 542 241 6524iyilmaz@nku.edu.tr
Doç.Dr.Muammer GöncüoğluZoonotik HastalıklarAnkara Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Gıda Hijyeni ve
Teknolojisi
0 312 317 0315/42goncu@veterinary.ankara.edu.tr
Doç.Dr.Oğuz GürsoySüt ve Türevi GıdalarMehmet Akif Ersoy Üniversitesi / Gıda Mühendisliği0 248 213 2700ogursoy@mehmetakif.edu.tr
Doç.Dr.Ramazan GökçeGıda GüvenliğiPamukkale Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 533 423 7337rgokce@pau.edu.tr
Doç.Dr.Recep KotanPestisitler ve KalıntılarıAtatürk Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bitki Koruma0 536 776 8965rkotan@atauni.edu.tr
Doç.Dr.Yeliz YıldırımPatojen BakterilerErciyes Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Gıda Hijyeni ve
Teknolojisi
0 505 391 4432yyildirim@erciyes.edu.tr
Doç.Dr.Yonca Karagül YüceerSüt ve Türevi Gıdalar18 Mart Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 286 218 0018/22yoncayuceer@comu.edu.tr
Doç.Dr.Fatma Seda Bilir OrmaSüt ve Türevi GıdalarAnkara Üniversitesi / Veteriner Fakültesi / Gıda Hijyeni ve
Teknolojisi
0 312 317 0315/42sbilir@veterinary.ankara.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Emine AksanPatojen BakterilerMustafa Kemal Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Gıda
Mühendisliği
0 326 245 5832aksan.emine@gmail.com
Yrd.Doç.Dr.Hakan BaşakOrganik Tarım ve GıdalarAhi Evren Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Bahçe Bitkileri0 386 280 4839hbasak@ahievran.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Hakan ErinçYemeklik YağlarNiğde Üniversitesi / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 388 225 4005herinc@nigde.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Muhammet KayaGDO(GMO)Eskişehir Osmangazi Üniversitesi / Ziraat Fakültesi / Tarımsal
Biyotek
0 222 324 2991/48muhammetkaya@ogu.edu.tr
Yrd.Doç.Dr.Yeşim SoyerPatojen BakterilerODTÜ / Mühendislik Fakültesi / Gıda Mühendisliği0 312 210 5633ysoyer@metu.edu.tr

Close